Japońskie karpie Koi
SAITO Professional CS to status quo nowoczesnego żywienia karpi koi. Wysokiej jakości składniki w najlepszej kombinacji umożliwiają optymalne wykorzystanie zasobów wzrostu przy zachowaniu zrównoważonych proporcji ciała. SAITO Professional CS reprezentuje status quo nowoczesnej diety Koi z rybami arktycznymi i olejami ze zwierząt morskich, wykorzystaniem mączki rybnej o niskiej temperaturze i maksymalnym udziałem hydrolizowanej mączki rybnej. Te wyselekcjonowane cenne składniki sprawiają, że SAITO Professional CS jest bardzo lekkostrawny. Gwarantuje to, że wysokiej jakości Japan Koi w pełni wykorzysta swój genetycznie zaprojektowany wzrost i rozwinie celowo ogromną objętość. Te gwarantowane właściwości zależą od technologii karmienia i temperatury otoczenia. Ze względu na wysoką użyteczność SAITO Professional CS może być używany zarówno w bardzo wysokich, jak i bardzo niskich temperaturach. Sam wynik wzrostu i objętości zależy od metabolizmu zwierząt, a tym samym od temperatury otoczenia. Specjalne dodatki uwydatniające kolor zapewniają jasne, promienne kolory. Zwłaszcza czerwone, czarne i białe obszary skóry są zintensyfikowane i nadane głębi Składniki: Białko surowe 43%, tłuszcz surowy 6,5%, włókno surowe 2,5%, popiół surowy 9,0% Kompozycja: Danie rybne mąka pszenna Mąka kukurydziana Mąka ryżowa Mąka z łososia Potrawa z soi Krewetka Skwarki Posiłek z kryla Algi Spirulina Sproszkowany małż starsze owoce Wytłoki z winogron Cząber Majeranek Owoce anyżu bazylia Owoce kopru włoskiego Czarny bez Kwiaty lawendy rozmaryn mędrzec tymianek Dodatki / kg: Witamina A: 20 000 IU Witamina D3: 750 IU Witamina E (octan alfa-tokoferolu): 160 mg Witamina C (kwas askorbinowy): 50 mg a także wiele innych niezbędnych witamin i pierwiastków śladowych