Miyagi Dai Xié 2,5L

Drukuj
Miyagi „Dai-Xiè” zwiększa witalność i trawienie ryb. Również szczególnie w chłodniejszych okresach, kiedy metabolizm twoich ryb zostaje uderzony w tych niskich temperaturach i może powodować poważne problemy.
Cena sprzedaży 320,00 zł
Rabat
Cena / kg:
Opis

Miyagi „Dai-Xiè” zwiększa witalność i trawienie ryb. Również szczególnie w chłodniejszych okresach, kiedy metabolizm twoich ryb zostaje uderzony w tych niskich temperaturach i może powodować poważne problemy. Miyagi „Dai-Xiè” zawiera między innymi inulinę. Jest to rozpuszczalny w wodzie błonnik (węglowodan), który stymuluje bakterie kwasu mlekowego w jelitach ryb do produkcji witamin B11 i B12. Te „bakterie kwasu mlekowego” z kolei wytwarzają enzym „inulaza”, który zapewnia, że ​​włókna te stają się rozpuszczalne w wodzie dla jelit, a tym samym zwiększają perystaltykę jelit (napęd pokarmu). W ten sposób przepuszczalność jelitowa (przepuszczalność) jest również zmniejszona, dzięki czemu toksyny nie mogą się gromadzić w jelitach. Ze względu na unikalną mieszankę ziół, aminokwasów, kwasów tłuszczowych, witamin, węglowodanów, minerałów, pierwiastków śladowych, prebiotyków i enzymów, wszystkie narządy zaangażowane w trawienie mogą funkcjonować w harmonii. Oprócz twoich ryb korzystne mikroorganizmy w twoim stawie chętnie wykorzystują enzymy i zioła zawarte w Miyagi „Dai-Xié”. Miesięczne zużycie: 25 ml / 1000 L wody stawowej. W temperaturach poniżej 12 stopni Celsjusza: 50 ml / 1000 L wody stawowej co miesiąc. W przypadku problemów z jedzeniem lub metabolizmem: 100 ml / 1000 L wody stawowej w dniu 1 i dniu 4. Skład: czosnek, premiks, propolis, nagietek, kurkuma, kurkuma, jeżówka, imbir, astaksantyna, chlorella, inulina, ginkgo bilboa, kompleks witaminy A i B, C, D, E, K; 22 Kwasy amonowe, kwasy tłuszczowe i enzymy; Chlorofil, żelazo, cynk, wapń, magnez, selen, sód, potas, jod; Enzymy dla bakterii probiotycznych i bakterii nitryfikacyjnych